​H.C. Hald ApS bygger på mere end 100 års erfaring

Kontakt os Se ydelser

Garager og carporte

Frostgrader, sne, hagl og blæst slider på bil og cykler. Med en garage eller carport får dine køretøjer et værn mod det danske vejr.

H.C. Hald ApS tilbyder løsninger, hvor carport og garage indtænkes i en helhed med hus og have, så det arkitektoniske udtryk forbliver smukt og helstøbt.

En mindre tilbygning kan sikre, at du også får plads til brænde, værktøj og havemøbler. Tal med os og få inspiration før arbejdet går i gang.

Vi sørger også for, at tilbygningen sker i overensstemmelse med de gældende regler, for selv om det blot er en enkel carport, er der ofte flere reglementer, der skal overholdes.

Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Kontakt os i dag

Strandby afd.:

Ravmarken 2 | 9970 Strandby

 

Ålbæk afd.:

Skagensvej 112 | 9982 Ålbæk

 

Skagen afd.:

Vølund Nielsens Vej 5, 9990 Skagen

Porte

H.C. Hald & Søn ApS tilbyder levering og montering af porte til privat og industriel brug.

H.C. Hald & Søn ApS leverer porte med forskellige åbningsprincipper med henholdsvis maskindrevne eller manual betjening.

Ved valg af port, er det vigtigt at overveje egenskaber som lysindfald, isoleringsevne, energiforbrug og vedligeholdelsesomkostninger.

Kontakt os hvis du ønsker rådgivning i valg af port, så du er sikker på at vælge en portløsning, der passer til bygningens konstruktion og dit behov.

Vores udvalg omfatter flere typer porte, fx ledhejseporte, skydeporte, vippeporte, der kan bruges til alt lige fra landbrugsbygninger, lagerlokaler til maskinhaller.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen og vi kontakter dig.

hCaptcha