​H.C. Hald ApS bygger på mere end 100 års erfaring

Kontakt os Se ydelser

Tømreropgaver

H.C. Hald ApS klarer både det simple og det avancerede.

Vi lægger gulv og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Vi opsætter trapper og istandsætter døre og vinduer. Vi tager os af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Vi bygger sommerhuse, garager og udestuer.

H.C. Hald ApS er et team af erfarne og dygtige håndværkere, der sætter en ære i arbejdet med træ. Det er et alsidigt materiale, der kan bruges til det meste og giver robuste, naturlige og æstetiske overflader.

Kontakt os for en snak om din opgave.

Kontakt os i dag

Strandby afd.:

Ravmarken 2 | 9970 Strandby

 

Ålbæk afd.:

Skagensvej 112 | 9982 Ålbæk

 

Skagen afd.:

Vølund Nielsens Vej 5, 9990 Skagen

karnapper

Karnappen, den lille tilbygning, som giver en overraskende lysgivende effekt. En karnap bringer lys og luft lige ind i den eksisterende bolig.

 

Skab et fantastisk køkken-alrum med det flotteste lysindfald.

 

Få mere lys og velvære ind i den mørke stue.

 

Vi gør din ”drøm” til virkelighed, så kontakt os for at høre mere om de mange muligheder.

Kviste

Kviste er med til at skabe en speciel stil eller stemning i dit hus. Derfor er det vigtigt, at kvisten passer perfekt til præcis dine ønsker og drømme. Vi kan tilbyde speciallavede kviste til alle slags huse uanset om du har et moderne og stilrent hus eller et stråtækt landsbyhus.

 

Vores kvalitetskviste findes både i standard- og specialløsninger, men alle kviste laves efter individuelle mål og til absolut konkurrence-dygtige priser. Mulighederne er næsten ubegrænsede, og vi tilbyder kviste i et utal af kombinationsmuligheder og materialer.

 

Vi lægger stor vægt på en høj kvalitet i vores løsninger og samarbejder med landets bedste leverandører.

Trapper

Trappen er ikke længere kun et funktionelt middel mellem etagerne - i dag er trappen et integreret element i din bolig, hvor designet fremhæver din boligs stil.

 

Der er utrolig mange muligheder for at du kan være med til at skabe din helt personlige trappeløsning, og med kyndig hjælp fra H.C. Hald & Søn ApS er du godt på vej. Tag et kig på de leverandører som anbefales af H.C. Hald & Søn ApS og bliv inspireret!

Isolering

Det kan betale sig med en ordentlig isolering. Varmeregningen falder, husets værdi stiger og indeklimaet bliver bedre.

 

En god isolering er mange ting. Det kan være nye, tætte vinduer, isoleringsplader til vægge og loft eller reparation af utætheder i taget. H.C. Hald & Søn ApS gennemgår dit hus og giver et tilbud på den bedste isolering.

 

Skal du bygge om, bygge til eller renovere, sørger H.C. Hald & Søn ApS for, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen og vi kontakter dig.

hCaptcha